Foci

Dárdai kifejezetten örül annak, hogy a Bayern Münchennel játszanak legközelebb

2017-ben egyelőre nem megy valami jól a Hertha BSC labdarúgócsapatának. A Bundesligában egyedül az Ingolstadtot verték, miközben kikaptak a Bayer Leverkusentől, a Freiburgtól, legutóbb pedig a Schalkétól, és kiestek a Német Kupából is, a Borussia Dortmund tizenegyesekkel jutott tovább.

A következő ellenfél ráadásul a címvédő és listavezető Bayern München lesz. Azt gondolhatnánk, hogy ennek senki nem örül Berlinben, de Dárdai Pál nem bánja, hogy a bajorok utaznak a fővárosba. Sőt!

A Bayern elleni mérkőzés tökéletes lehetőség arra, hogy kikecmeregjünk a gödörből. A müncheniek elég szerencsések voltak az elmúlt hetekben, egy pontszerzés ellenük kellő önbizalmat adhatna a folytatásra

mondta a Berliner Zeitungnak Dárdai, aki szerint, ha kikapnak, akkor sem történik tragédia, ellenben a Frankfurtot utána kötelező lesz legyőzniük.

Az év magyar edzőjének választott Dárdai Pál célja továbbra is az, hogy csapata 18 pontot szerezzen tavasszal – ebből eddig három jött össze az Ingolstadt ellen. Bár a dobogón telelt a Hertha, most visszacsúszott a hatodik helyre. A harmadik helyen álló Frankfurt ugyanakkor csak két ponttal van előttük.

Fotó: Europress/dpa/Bern Thissen

Ajánlott videó

Olvasói sztorik