Foci

Tolószékben a Barca csillaga

Aleix Vidalt úgy agyonrúgta Theo Hernández, hogy a kórházat nem tudta saját lábán elhagyni.

Szombat este Alaves-Barcelona meccsen már a kezdés előtt botrány volt, Vitoriában botokkal verték össze a katalán drukkereket. Aztán a pályán a Barca nemes bosszút állt, Messiék agyonverték ellenfelüket (Deportivo Alavés – FC Barcelona 0-6 (0-2)).

Alighanem a hatalmas zakó okán vesztette el az eszét a hazaiak részéről Theo Hernández, amikor a 85. percben, úgy mindegy mindegy alapon becsúszott, mit csúszott, repült és agyonrúgta a barcelonai Aleix Vidalt. 

Nos, a Barcelona jobbhátvédjét vasárnap már meg is operálták, és amint a Mundo Deportivo képén is látszik (fent), egy darabig nem állhat lábra – biztonsági őrök és újságírók kíséretében tolószékben hagyta el a kórházat.

A sérülését okozó Theo Hernández már meglátogatta és bocsánatot kért a spanyol jobb bekktől, mondván:

Nagyon sajnálom, hogy súlyos sérülést okoztam Aleix -nak. Nem volt szándékos, a labdára mentem. Mielőbbi felépülést kívánok neki.

Vidalnak nem törött el semmije. A bokája viszont olyan súlyosan sérült, hogy öt hónapot kell kihagynia. Ami végképp hihetetlen; az Atlético kölcsönjátékosa sárgát nem kapott, a játékvezető le sem fújta a súlyos sérüléssel végződő szabálytalanságot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik