Foci

A DVTK-edző titokban a Fradinál kuncsorgott állásért

Leisztinger Tamás, a Diósgyőri VTK tulajdonosa a héten fakadt ki, mint mondta, nagyon kiábrándító a magyar foci helyzete.

Szabó Tamás, a klub ügyvezető igazgatója ennek kapcsán tartott sajtótájékoztatót, melyen az alábbi történetet mesélte el:

Mondjunk egy példát: van egy tulajdonos által nagyon jól megfizetett vezetőedző, aki amíg itt van, addig minden nyilatkozatában diósgyőri, de utólag a tudomására jut a tulajdonosnak, hogy közben meg a ferencvárosi vezetőket hívogatta, hogy szeretne minél hamarabb odakerülni hozzájuk és ott dolgozni. Ezek olyan emberi problémák, amik nem biztos, hogy más cégnél is jelen vannak. De számtalan ilyen példát tudok

-idézi az Index a sportvezetőt. Szabó 2014 januárban került a Diósgyőrhöz, így Tomiszlav Szivics, Vitelki Zoltán, Bekő Balázs, vagy Egervári Sándor lehet a fenti történet főhőse.

Nem ez volt egyébként az egyetlen meredek sztori a sajtótájékoztatón, a futballisták sem voltak éppenséggel angyalok.

Korábban is voltak olyan játékosaink szép számmal, akiknél mondjuk a tulajdonos nem volt meggyőződve arról, hogy a sérülése valóban annyira komoly, hogy ne tudna másfél éven keresztül játszani. Ezek egy normál üzleti életben nem fordulhatnak elő, mert ilyen azért nincs.

Az OTP Bank Ligában kilencedik DVTK kedden Cegléden lép pályára a Magyar Kupa nyolcaddöntőjében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik