Foci

Alighogy felépült, ismét megsérült Király Gábor

A Szombathelyi Swietelsky-Haladás 108-szoros kapusa, Király Gábor az őszi 19 bajnokiból sérülések miatt haton védhetett. Az augusztus 13-ai Diósgyőr (3-1) elleni mérkőzésen elmozdult a csípőízülete, ennek következtében beálltak a funkcionális izmai. Szeptember 10-én a Videoton (0-3) elleni felcsúti összecsapáson combközelítőizom-sérülést szenvedett, emiatt az ősz hátralévő részét kihagyta.

A januári, medulini edzőtáborban a Vinkovci (1-0) és a Lokomotiva Zagreb (0-1) elleni felkészülési találkozókon ismét elfoglalta a helyét a vonal előtt, mindkét meccsen egy órát védett.

A pénteki, Austria Wiennel (0-1) szembeni edzőmeccs 35. percében azonban cserét kellett kérnie, egy kirúgásnál a jobb lábában combhajlítóizom-sérülést szenvedett – írja a haladas.hu.

A 33. percben egy rúgásnál éreztem feszülést a lábamban, rá két percre jobbnak láttam cserét kérni. Túl vagyok az orvosi vizsgálaton, a combhajlító izomcsoport egy része sérült, az ultrahang nem mutatott súlyos sérülést. Így a folytatásban – bár kezeléseken kell részt vennem – könnyített edzésmunkát végezhetek

– nyilatkozta saját honlapján a kapus.

Jelenleg nem tudni, Király védhet-e majd a Vasas elleni, február 18-i tavaszi idénnyitón.

Fogadj élőben most vagy soha a Tippmixproval!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik