Foci

Kádár Tamás kifakadt lengyel csapatára

Kádár Tamás jelenleg még a Lech Poznan játékosa, de aligha lesz ez sokáig így. A magyar válogatott védőt a Dinamo Kijev vinné, de csak nem akar megszületni a megegyezés a két klub között.

Igazából még nekem is képlékeny, hogy mi fog történni. Továbbra is ugyanaz a helyzet, a két klub tárgyal egymással, de jelenleg én még nem kaptam zöld utat, hogy tárgyaljak a Dinamóval. Mindkét klub hajlik a megállapodásra, én is szeretnék távozni. Ráadásul nem pár napja húzódik ez az ügy, hanem lassan két hónapja.

-nyilatkozta az m4sport.hu-nak a 26 éves játékos, aki azt is elmondta, szerinte nem ezt érdemli aktuális kenyéradójától.

Cipruson nem játszottam a felkészülési meccseken, nehogy megsérüljek. Az állapotom egyre jobb, a felkészülés közepén tartunk, amikor a csapat játszott, én külön edzésmunkát végeztem. Tehát fizikálisan nem vagyok lemaradva, de ez így nekem sem jó, hiszen márciusban fontos vb-selejtezőt játszik a válogatott Portugáliában, ami mindjárt itt van, és én még nem játszottam idén meccset. Szóval nagyon fontos lenne, hogy minél előbb lezáruljon ez az ügy, de jelenleg nem tehetek mást. Két hete azt hallom folyamatosan, hogy hamarosan eldőlhet a sorsom, frusztrál ez a szituáció. Úgy gondolom, tettem annyit a klubért ebben a két évben, hogy nem ezt érdemlem, hogy húzzák a sorsomat, az életemet. De nem tudok mit csinálni, nem tudok mit kezdeni ezzel a helyzettel, csak reménykedem, hogy minél gyorsabban összejön az átigazolás. Az a legnagyobb baj, hogy nem a játékos dönt a sorsáról. Mindenki felelős a saját tetteiért, életéért, jelen pillanatban én nem tudok a sajátommal kezdeni semmit.

Kádár 2015 januárjában igazolt Lengyelországba a DVTK-tól, a Lech Poznanban 74 meccsen két asszisztja van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik