Foci

Kleinheisler László: Sokat komolyodtam

Mi is beszámoltunk róla, hogy Kleinheisler Lászlót hazaküldték németet tanulni Brémából. Sokan, sokféleképpen támadták azóta a válogatott középpályást, de Hrutka János most a védelmére kelt.

A korábbi FTC-játékos azt írta Facebook-oldalán:

Kleinheisler László (sok más társa mellett) rengeteg munkát fektetett azért a labdarúgásba, hogy ő legyen korosztályában annak az egy-két játékosnak az egyike, akikből lehet valami, lehet valaki. Ezidáig 20 tétmérkőzésen lépett pályára a világ egyik legerősebb bajnokságában és kupájában, 11 alkalommal képviselte hazánkat a legjobbak között, ki ne emlékezne a norvégoknak lőtt, hatalmas góljára. Amit elért 22 évesen, már az is figyelemre méltó.

Kleinheisler a fradi-hu-nak nyilatkozott a Rapid Wien elleni (0-1) felkészülési mérkőzés után:
Jól éreztem magam a pályán. Nem játszottunk rosszul, voltak szép kombinációk, támadások. Persze van még fejlődnivalónk csapatként. Többet kell még passzolnunk és mozognunk, de ez jönni fog, ahogy egyre jobban összeszokunk. Első mérkőzésnek nem volt rossz a Rapid elleni.
A 22 éves futballista a tavaszi célokról is szót ejtett:

Sokat komolyodtam, ami a barátnőmnek köszönhető. Nagyon jó hatással van rám. Biztos jó meccseket vívunk majd a fehérváriakkal. Nagyon várom már ezeket az összecsapásokat, na meg persze a többit is. De nem tagadom, a Videoton elleni meccsek különlegesebbek lesznek a számomra. Nagyon jó csapatba jöttem, biztos, hogy sok meccset fogunk megnyerni együtt, és remélem, hogy az első helyen zárjuk a bajnokságot, és megnyerjük a kupát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik