Foci

Búcsút inthetünk a kedves Dárdai Pálnak

2017 nem indult jól a Hertha BSC labdarúgócsapata számára, 3-1-re kikaptak a Bayer Leverkusen otthonában vasárnap. A berliniek vezetőedzője, Dárdai Pál a vereség után azt mondta, hogy fejjátékban kell előrébb lépniük, addig fogja gyakoroltatni majd a játékosaival, amíg meg nem fájdul a fejük. A Berliner Zeitungnak nyilatkozva azt is mondta, hogy eddig mindig ők voltak a jófiúk, de ennek mostantól vége.

Én voltam eddig a kedves kis magyar edző. Ennek vége. Edzéseken és meccseken is. Haragosabb és agresszívabb leszek, nem fogok mindig mosolyogni, a hangomat is jobban felemelem az oldalvonal mellett

– mondta Dárdai, aki szerint csapatának is ezt kell követnie, mert – ahogy fogalmazott – mindig a rosszfiúk mennek haza boldogan az iskolából, a jók pedig pórul járnak.

Dárdai Pál szerint csapata erőnlétileg rendben van, a játékban ugyanakkor akadtak problémák. Ezt akarják kijavítani a vasárnapi, Freiburg elleni bajnokiig, ahol mindenképpen három pontot akarnak szerezni. Vereségével a Hertha ugyanis lecsúszott a dobogóról és jelenleg az ötödik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik