Foci

Két kulcsjátékost is elveszített egy hónapra a Real Madrid

Izomsérülés miatt Marcelóra és Luka Modricra sem számíthat egy hónapig a Real Madrid labdarúgócsapata. A spanyol klub közlése szerint a hétfői vizsgálatok alapján a brazil balhátvéd bal lábában a combhajlító izom, míg a horvát középpályásnak a jobboldali távolító izma sérült meg a Málaga ellen 2-1-re megnyert szombati bajnoki mérkőzésen.

A Bajnokok Ligájában címvédő spanyol együttes nem kötötte az orrunkra, mennyit kell kihagyniuk a játékosoknak, de spanyol lapok szerint

várhatóan egy hónapig – benne a Napoli elleni BL-nyolcaddöntő február 15-i első mérkőzésén – nem játszhat a két futballista.

A sérülés miatt többek között Pepét, Dani Carvajalt és Gareth Bale-t is nélkülöző Real Madrid szerdán a Király Kupában játszik negyeddöntős visszavágót a Celta Vigóval. Az első mérkőzést hazai pályán 2-1-re elvesztette Zinedine Zidane együttese. A bajnokságban a listavezető Real Madrid előnye egy pont a Sevillával és kettő a címvédő FC Barcelonával szemben. Zidane csapata egy meccsel kevesebbet játszott.

Fotó: Getty Images Hungary/AFP/Jorge Guerrero

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik