Foci

Kleinheisler napokon belül a Fradiba igazolhat

A Nemzeti Sport Online Németországból származó információi szerint a Ferencvárosnak sikerült megegyeznie Kleinheisler Lászlóval, így a válogatott középpályás tavasszal az OTP Bank Liga címvédőjénél futballozhat.

A középpályás a január 23-án kezdődő valenciai edzőtáborba már a ferencvárosiakkal tart, a papírmunkák elhúzódása miatt viszont elképzelhető, hogy csak késéssel megy új társai után. Az átigazolási folyamatot elnyújthatja, hogy Kleinheisler eredetileg a nyárig lett kölcsönadva a Darmstadtnak, így mindenekelőtt azt a szerződést kell papíron felbontani, hogy tovább lehessen lépni.

Az NSO értesülései szerint Werder Bremen vezetői olyan helyre szerették volna kölcsönadni magyar légiósukat, ahol német szakember irányítása alatt dolgozhat tovább idehaza. Így került képbe a Ferencváros és a Vasas.

Kleinheisler nem egyedül érkezik a Werder Brementől, hiszen a ferencvárosi klubvezetők hozzá hasonlóan egyezségre jutottak Janek Sternberggel is. A 24 éves védő is minden bizonnyal Valenciában csatlakozik a zöld-fehérek keretéhez.

Most vagy soha. Fogadj élőben a tél legforróbb helyzeteire! Tippmixpro

Ajánlott videó

Olvasói sztorik