Foci

Bármit is pletykálnak, Griezmann még az Atlético Madridnak nyeri a meccseket

Még javában benne vagyunk a táli átigazolási szezonban, úgyhogy gyakorlatilag az összes sztárjátékossal kapcsolatban hallani ilyen-olyan híreket. Antoine Griezmannt például a Manchester Unitedbe adta el a fél angol és spanyol sajtó, igaz, a madridi klubelnök, Enrique Cerezo szerint a francia támadó még sokáig marad az Atléticónál.

Bármit is írnak a lapok, Griezmann ott volt csütörtökön a madridiak kezdőjében az Eibar elleni Király Kupa-negyeddöntő első mérkőzésén, és ha már ott volt, akkor szerzett is egy gólt a 28. percben, Gimenez visszafejelt labdáját bólintotta a kapuba.

Griezmann gólja:

Az Atlético a folytatásban elég nagyot lépett a továbbjutás felé, Correa és Gameiro is gólt szerzett még. Utóbbinál Griezmann gólpasszt jegyzett, fejjel ráadásul.

Szép fejjáték előzte meg Gameiro gólját:

Az Atlético Madrid az első félidőben még nem volt a topon helyzetkihasználás tekintetében, a másodikban azonban nyugodttá tette magának a párharcot. Diego Simeone csapata 3-0-s előnyből várhatja a visszavágót, óriási meglepetés lenne, ha nem jutnának be az elődöntőbe.

Eredmény – Király Kupa, negyeddöntő, első mérkőzés

Atlético Madrid – Eibar 3-0 (1-0)

Gólszerzők: Griezmann (28.), Correa (60.), Gameiro (68.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik