Foci

Nem szakmai okok miatt távozott Bajner az olasz harmadosztályból

Amint arról már beszámoltunk, Bajner Bálint közös megegyezéssel szerződést bontott az olasz harmadosztályú labdarúgó-bajnokság szereplő Modena csapatával. A rangado.hu oldalnak nyilatkozva a futballista menedzsere, Kozák Attila elmondta, nem szakmai okok miatt távozott a csatár.

Amikor Bálint aláírt a Modenához, csakis szakmai indokok alapján hozta meg a döntését, hiszen nem túlzok, ha azt mondom, hogy NB II-es szintnek megfelelő fizetés volt a szerződésében rögzítve. Aztán a fizetések helyett csak folyamatos ígéretek érkeztek a vezetőségtől, pénz nem, már több hónapnyi elmaradása volt a klubnak Bálint felé. Az olasz harmadosztályban egy olyan rendszer működik, hogy kéthavonta kapnak fizetést a játékosok, és még az is egy hónapot csúszhat. Augusztusban kezdte el az edzéseket a Modenánál és decemberben is csupán két havi fizetésének a töredékét kapta meg. Folyamatosan csak hitegették és betelt a pohár.

A 26 éves Bajner 16 bajnokin hatszor volt kezdő, egy gólt szerzett. Volt mellette egy asszisztja, két sárgája és egyszer kiállították.

Most vagy soha. Fogadj élőben a Tippmixpron télen is!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik