Foci

Dárdai meglepő dolgot kért a játékosaitól

Dárdai Pál, a német labdarúgó-bajnokság harmadik helyén telelő Hertha BSC vezetőedzője nyilatkozott a Nemzeti Sport pénteki számában, és elmondta, bár az év végére kicsit elfogyott a szufla az együttesénél, jó dolog, hogy sikerült a Darmstadt elleni győzelemmel zárni az évet.

A lefújás után Dárdai a kezdőkörbe hívta a játékosokat, majd összekapaszkodott az egész Hertha. Vajon mit mondott nekik a magyar válogatott korábbi kapitánya?

Egyfelől megköszöntem nekik ezt az évet, másfelől kértem őket, hogy a következő tíz napban még csak ne is gondoljanak a focira, mert én sem fogok

– válaszolta a sportnapilapnak Dárdai, aki azért azt nem árulta el a játékosainak, hogy otthon majd Premier League-t fog nézni és ő maga is pályára lép a hagyományos véméndi tornán.

Most vagy soha. Fogadj élőben a tél legforróbb helyzeteire! Tippmixpro

Dárdai, aki családjával pénteken már hazaérkezik Pécsre, nagyon elégedett az őszi szezonnal, szerinte a maximumot hozták ki magukból, egyedül a Werder Bremen elleni vereség volt meglepő. De elégedetten koccintott az édesapjával, miután kiderült, hogy a dobogón telelnek, jobb helyzetben lévő klubokkal tudják ugyanis tartani a lépést.

Dárdai azt szeretné, ha a tavaszi szezonban is 30 pontot gyűjtene csapata.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik