Foci

Petry Zsolt: Még nem tudni, Hertha-játékost érintett-e a berlini támadás

A Bundesliga negyedik helyén álló Hertha BSC magyar kapusedzője ahogy a berliniek, vagy a városba látogató turisták többsége maga is többször megfordult terrortámadás helyszínén, hétfőn este is úgy volt, ott tölti az estét.

Nagyon kellemes hely volt mostanáig ez a karácsonyi vásár Berlinben. Kitűnő ételeket, magyar lángost és kürtöskalácsot is lehetett kapni. Csak az elmúlt héten legalább háromszor fordultunk ott meg a feleségemmel. Tegnap, azaz a merénylet napján is úgy terveztük, hogy kisétálunk körülnézni és eszünk valamit. Aztán szerencsére inkább úgy döntöttünk, hogy inkább otthon maradunk és bekuckózunk a lakásba. Egyelőre én is csak annyit tudok a történtekről, amit a tévében a láttam és hallottam az esti és a reggeli órákban

– mondta a Nemzeti Sportnak Petry Zsolt, aki egyelőre azt nem tudta megmondani, hogy a Hertha játékosait, hozzátartozóikat érintette-e a berlini támadás, mivel a hétfő esti 12 halálesettel és 45 sérülttel végződő terrorcselekmény után először kedden délelőtt találkozik a keret.

Arról még nem érkezett hír, hogy a Bundesliga idei utolsó, 16. fordulójának szerda este 20 órára tervezett Hertha Berlin-Darmstadt mérkőzését esetleg elhalasztják-e.

Ami biztos, Dárdai Pálék is gyászolnak, és ha a történtek ellenére megtartják a meccset, extra rendőrségi készültség lesz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik