Foci

Vida Kristopher a Dunaszerdahelynek, Futács Márkó a Hajduk Splitnek nyert meccset

A dunaszerdahelyi FK DAC 1904 magyar labdarúgója, Vida Kristopher győztes gólt szerzett a Zlate Moravce elleni 1-0-ra megnyert mérkőzésen a szlovák élvonal 19. fordulójának szombati játéknapján. A 21 éves csatár kezdő volt, a 25. percben talált be majd a 79. percben lecserélte őt László Csaba vezetőedző. Ez volt Vida harmadik találata a mostani bajnoki évadban.

Priskin Tamás együttese, a Slovan Bratislava 1-1-es döntetlent játszott a Myjava vendégeként. A magyar válogatott csatár végigjátszotta a találkozót, amelynek 44. percében sárga lapot kapott. Az immár három forduló óta nyeretlen pozsonyiak a harmadik, míg a négy meccs óta veretlen dunaszerdahelyiek a nyolcadik helyen állnak a 12 csapatos tabellán.

Közben Horvátországban Futács Márkó két góljával a Hajduk Split 2-1-re győzött a Cibalia otthonában. A sereghajtó hazaiak a rendes játékidő végén még 1-0-ra vezettek, de a kezdőjátékosként szerepelt magyar csatár

a 91., majd a 93. percben is betalált, így a Hajduk a 19. fordulóban megszerezte 11. győzelmét, és továbbra is a tabella harmadik helyén áll.

Ez volt az első mérkőzése a spliti csapat kispadján a spanyol Joan Carrillo vezetőedzőnek, aki 2015-ben bajnokságot nyert a Videotonnal.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik