Foci

“Jova Levente mindenkit elkezdett rugdalni”

Jova Levente november 12-én egy belvárosi szórakozóhelyen összetűzésbe került két hölggyel. Nem tudni pontosan, hogy mi történt, de állítólag tettlegességig fajult a nézeteltérés. Az egyik megtámadott hölgy egyenesen azt állítja a szerdai Borsnak, hogy a kapus sorra rugdosta le a lányokat az utcán aznap este:

Kijöttünk a Raktár Bárból, öten lányok és egy fiú barátunk, majd a Bazilika előtti téren jött szembe négy férfi. Jovát felismertem, odalépett egy barátnőmhöz, belefújt a hajába és alányúlt. Inkább próbáltunk továbbállni, de a focista folyamatosan és hangosan lekurvázott minket. Egyik barátnőm megelégelte, visszafordult és számon kérte. A kapus erre azonnal mellbe rúgta. Odasiettünk, hogy segítsünk neki, mire Jova folyamatosan mindenkit elkezdett rugdalni. Eltört telefon, szakadt táska meg kabát, zúzódások nélkül szinte egyikünk se úszta meg, sőt kéztörés is történt. Rendőrségi ügyet nem akartunk, néhány barátunktól telefonon kértünk segítséget, de Jováék „bemenekültek” arra a szórakozóhelyre, ahonnan mi kijöttünk

– nyilatkozta a portálnak az egyik sértett. Jova Levente a Facebook-oldalán reagált a portál cikkére, arra kér minket, ne higgyünk el mindent, amit a bulvár ír az esetről.

facebook.com
facebook.com

A rendőrség válasza

A 24.hu megkereste a Budapesti Rendőr-főkapitányságot, akiktől a következő választ kaptuk

Elektronikus úton érkezett megkeresésével kapcsolatban tájékoztatjuk, hogy az ön által említett ügyben a rendőrség Tevékenység Irányítási Központjába érkezett bejelentés, melyet követően a rendőrök megjelentek a helyszínen. A BRFK V. kerületi Rendőrkapitánysága garázdaság vétség elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen.

A Borsnak azt nyilatkozták a sértettek, hogy segítséget kértek, amit látva “Jováék bemenekültek arra a szórakozóhelyre, ahonnan ők kijöttek.”A helyszínre érkező barátok már a Raktár Bárban kérték számon a focistát, ergo minden bizonnyal rájuk hívták ki a rendőrséget, így az “ismeretlen tettes” ellen indított eljárás is az eredetileg sértett lányok hozzátartói ellen folyhat.

Már meg is van Jova utódja

A FTC vezetőit különösebben nem érdekelte ki kezdte a csetepatét. Példás módon az éjszakai balhét követően azonnal felmentették az edzések látogatása alól a klub második számú kapusát, aki többet nem védhet a Fradiban. Már meg is találták az utódját. Az nso.hu úgy tudja, Holczer Ádám, a fővárosi együttesnél nevelkedett kapus érkezhet a helyére Soroksárról.

A 28 éves Holczer 2009-ben a Fradinál mutatkozott be az NB I-ben, majd Kecskeméten, Nyíregyházán és Gyirmóton is megfordult, 2014 óta védi a másodosztályú együttes kapuját. Az aktuális idényben mind a 17 mérkőzésen kezdett az NB II-ben jelenleg második helyen álló gárdában.

Helyzet van! Ne hagyd ki a legjobb meccseket. Tippelj a Tippmixpron!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik