Foci

Doll: Mintha nem lehetnénk bajnokok

Mint ismert, az FTC fordulatos mérkőzésen játszott 2-2-es döntetlent a listavezető Vasas ellen az OTP Bank Liga 16. fordulójának rangadóján.

Nagyon intenzív mérkőzés volt, jól kezdtünk, korán gólt szereztünk. Kevés helyzet alakult ki, mivel mindkét csapat keveset engedett a másiknak, továbbá gond volt, hogy Ramírez kiállítása miatt sok időt emberhátrányban kellett töltenünk. Semmilyen szemrehányást sem tehetek a fiúknak, nagyon hosszú időn keresztül igyekeztünk mindent elviselni, még kettő egyre is vezettünk, Dibusz két büntetőt fogott, de a végén meg lettünk büntetve, amikor kiegyenlített a Vasas. A munka a csapattal nagyon sok örömet okoz, de minden más, ami körülvesz bennünket, elkeserít. Mintha nem lehetnénk bajnokok… Nyolcadik vagy kilencedik büntető ez ellenünk, ilyet edzőként még nem tapasztaltam. Kassai minden ítélete jó volt. Mindegyik tizenegyes, sőt a lapok is mind jogosak voltak. Hagyják csak tovább dolgozni Kassait

-zárta gondolatait elkeseredetten Thomas Doll a lefújást követően. Kollégája, Michael Oenning elégedettebb hangot ütött meg, nem is csoda, hiszen csapata az utolsó pillanatban harcolta ki a döntetlent.

A meccs végére pár ősz hajszállal több lett a fejemen. Mondtam a játékosaimnak, hogy ezt az unokáiknak is mesélni fogják. Nagy árat fizettünk ezért az egy pontért, Saglikot elveszítettük. Örülök az eredménynek, mi voltunk az a csapat, amelyik nyerni akart. Büszke vagyok a csapatomra, az egységgel hegyeket tudnak megmozgatni. Ferenczi sztorija egy soha véget nem érő történet, egyelőre nem gondolkodunk a nyugdíjazásában.

A Vasas 31 ponttal vezeti az OTP Bank Liga tabelláját, a Videoton 27 egységgel második, az FTC pedig 26 pontos.

Helyzet van! Ne hagyd ki a legjobb meccseket. Tippelj a Tippmixpron!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik