Foci

Ronaldo hosszabbított Madridban, és ennek a Barcelona-drukkerek is örülnek

A Real Madrid focicsapata a múlt héten hatalmas hosszabbítási hullámba kezdett, Gareth Bale, Toni Kroos, Luka Modric és Lucas Vázquez is új szerződést írt alá. A klub bejelentése szerint hétfőn Cristiano Ronaldo teszi meg mindezt, az egyezség már megszületett, csak a papírokat kell aláírni.

A portugál szerződése 2018-ban járt volna le, az új kontraktus 2021-ig szól.

Részleteket nem hoztak nyilvánosságra, így azt nem tudni, hogy a 30 éves játékos mennyit fog keresni. De el lehet képzelni azok után, hogy Bale hat évre 150 millió fontot fog kapni.

Ne hagyd ki az ősz legjobb legjobb focimeccseit. Fogadj a Tippmixpron!

A nyáron Portugáliával Európa-bajnokságot nyert Ronaldo 2009-ben a Manchester Unitedtől érkezett a Realhoz, egy spanyol bajnoki címet és két Bajnokok Ligáját nyert a csapattal többek közt. 360 meccsen 371 gólnál jár, ezzel ő a klub történetének legeredményesebb játékosa.

Meglepő módon a Twitteren több Barcelona-drukker is örömködős képet posztolt ki a bejelentés után. Már csak az a kérdés, hogy valóban örülnek a hírnek, vagy inkább Ronaldo utóbbi időben mutatott formájának szóltak ezek a bejegyzések, a portugálnak sem a Legia Warszawa elleni BL-meccsen, sem a vasárnapi, Leganes elleni bajnokin nem ment valami jól a játék. (Fotó: Getty Images/Anadolu Agency/Burak Akbulut)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik