Foci

Nemanja Nikolics diagnózisa: törés

A lengyel bajnokságban hét gólnál járó támadónak eltörött a bal kezén a gyűrűsujja. Műteni kell.

Vasárnap még gólt szerzett a magyar válogatott csatára a lengyel bajnokság 15. fordulójában. A Cracovia ellen az ő találatával szerezte meg a Legia Warsawa a vezetést a 43. percben (Legia-Cracovia 2-0).

Ehhez képest és a november 13.-án este hat órakor kezdődő Magyarország-Andorra világbajnoki selejtező fényében különösen rossz hír, hogy késő este az MLSZ arról számolt be, Nemanja Nikolicsnak eltörött a bal kezén a gyűrűsujja, az orvosok műtétet javasolnak, így egészen biztosan nem lesz ott vasárnap a Groupama Aréna gyepén.

Itt vagyok a kórházban és sajnos nincs jó hírem: el van törve az ujjam – ugyanaz, amelyik az Eb előtt is megsérült. Az orvosok műtétet javasolnak, de csak a következő napokban derül ki, hogy muszáj-e megoperálni a kezem. Kénytelen vagyok kihagyni a válogatott vb-selejtezőjét, és a svédek elleni felkészülési meccset. Beszéltem Bernd Storck szövetségi kapitánnyal, aki elfogadta a lengyel orvosok döntését, mely szerint nem utazhatok haza, egyben jobbulást és mielőbbi gyógyulást kívánt

– fogalmazott a lengyel bajnokságban hét gólnál járó támadó.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik