Foci

A magyar labdarúgásban önhatalmúlag bevezették a videóbírót

Az Érsekvadkert-Cered 0-1 (0-1) megye egyes meccsen a vendégek védője elszalad a bal oldalon, majd megpróbálta beadni a labdát. Bár az is lehet kapura lőtt. Ezt a kérdést mindenki döntse el maga, ahogy azt is, a labda beesett a kapuba, vagy sem.

Ami biztos tény, az esetet követően a hazaiak védője a kapu mögé ballagott, kézzel felvette a labdát a háló mögül és kirúgáshoz akarta lehelyezni a lasztit, de látta ám, hogy mindeközben a vendégek gólt kiáltottak és ezt nyomatékosítandó, megyei szintem mindenképpen csodás gólörömöt mutattak be.

Ami a legmegdöbbentőbb, hogy se a játékvezető, se az asszisztens nem tudott dönteni. Mivel a meccset az ns online adta, ezért a spori gondolt egyet és kisétált az oldalvonal mellett található stábhoz és visszajátszást kért, ami alapján megadta a találatot.

Ne hagyd ki az ősz legjobb legjobb focimeccseit. Fogadj a Tippmixpron!

Na ezen meg az érsekvadkertiek akadtak ki, de nagyon. A meccs szövetségi ellenőre a főrendező segítségével kihívatta magához a játékvezetőt, aki nagyjából másfél minutumot felölelő diskurzus után visszavonta korábbi ítéletét és a hozzávetőlegesen hétperces közjáték végkifejleteként kirúgást adott a hazaiaknak. A vitatott találat nem osztott, nem szorzott végül, lévén a vendégek nyertek 1-0-ra.

A megyei labdarúgás e nem hétköznapi történetéről a nogradfoci.hu számolt be.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik