Foci

Ronaldo szenvedett, Bale szárnyalt, simán nyert a Real Madrid

Gareth Bale-nek elég jól sikerült ez a hét. Hétfőn hosszabbított a Real Madriddal, szerdán a klub történetének leggyorsabb gólját szerezte a Bajnokok Ligájában, vasárnap kora délután pedig csapata nyerőembere volt a Leganes elleni bajnokin.

Kicsit nehezen tudták feltörni a madridiak az újonc védelmét (sőt, a Leganesnek volt helyzetei), de a 38. percben a walesi egy jó ütemű kiugratás után – némi szerencsével – a kapus mellett is elvitte a labdát, utána gurított az üres kapuba. Az első félidő utolsó megmozdulásaként, még egy lecsorgó labdát pofozott közelről a hálóba, így megnyugtató, 2-0-s előnyből várhatta a Real a folytatást.

Bale első gólja:

Bale második találata:

A második félidő nem hozott túl sok izgalmat, és Morata a 76. percben gondoskodott róla, hogy a hajrában se kelljen aggódnia a hazai drukkereknek.

Morata tette fel az i-re a pontot:

A Real Madrid 3-0-ra nyert és megőrizte vezető helyét a tabellán, ráadásul az egyik rivális, az Atlético Madrid már szombaton kikapott, előttük hat ponttal vezet Zinedine Zidane csapata. A Barcelona Sevillában játszik vasárnap este, ez a két csapat üldözi még közvetlen közelről a Real Madridot.

Ne hagyd ki az ősz legjobb legjobb focimeccseit. Fogadj a Tippmixpron!

Cristiano Ronaldo ezúttal nem lőtt gólt, már öt tétmeccse nem talált be a Santiago Bernabéu Stadionban. A hajrában volt egy borzalmas szabadrúgása, ami után fel is hördült a közönség. Sőt, a kaput sem találta el a meccsen, ilyen február óta nem fordult elő vele.

Eredmény – La Liga, 11. forduló

Real Madrid – Leganes 3-0 (2-0)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik