Foci

Tíz sárga, két piros, hat gól – eseménydús volt az Atléti-Málaga – videó

Szombaton késő délután az Atlético Madrid a Málaga együttesét fogadta a La Liga 10. fordulójában. A tavalyi szezont alapul véve nem számíthattak gólzáporra a nézők, hiszen mindkét összecsapást az aktuális hazai együttes nyerte 1-0-ra a 2015-16-os idényben.

A Vicente Calderón Stadion összegyűlt közel 48.000 szurkoló azonban maradandó élménnyel gazdagodott. Az Atlético már az első félidőben berámolt hármat, Sandro Ramirez a 31. percben szépített egy elképesztő szabadrúgásgóllal. Lehetetlen szögből talált be a spanyol, a Barcelonánál foghatják a fejüket, hogy ingyen elengedték a 21 éves csatárt.

A 60. percben Stefan Savic követett el buta szabálytalanságot, második sárga lapja után mehetett is zuhanyozni. Ráadásul négy perccel később felzárkózott egy gólra a Málaga, Ignacio Camacho fejelt Jan Oblak lábai között a hálóba.

A mérkőzés végi körömrágást Yannick Ferreira Carrasco találata hiúsította meg, a vendégek gólt már nem, piros lapot viszont szereztek, így mindkét együttes tíz emberrel fejezte be az összecsapást.

Javier Estrada Fernandez sűrűn nyúlkált a zsebeihez, hiszen tíz sárgát is kiosztott a két kiállítás mellett. Diego Simeone tanítványai továbbra is lőtávon belül vannak a Real Madrid (3 pont) és a Barcelona (1 pont) mögött, a Málaga pedig a 11. a La Liga tabelláján.

Cristiano Ronaldo triplázott a Királyiaknál, akik 4-1-re nyertek a Deportivo Alavés otthonában, a Sevilla pedig már a negyedik percben előnybe került Gijónban, de végül csak egy döntetlenre futotta az erejéből.

Helyzet van! Ne hagyd ki a legjobb meccseket. Tippelj a Tippmixpron!

La Liga, 10. forduló, végeredmények:

Sporting Gijón – Sevilla 1-1 (1-1)
G: Gomez 20., illetve Vietto 4.

Deportivo Alavés – Real Madrid 1-4
G: Deyverson 7., illetve Ronaldo 17., 33., 88., – az elsőt büntetőből, Morata 84.

Atlético Madrid – Málaga 4-2 (3-1)
G: Carrasco 7., 86., Gameiro 24., 44., illetve Ramirez 31., Camacho 64.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik