Foci

Fradi: azért nem köszönték meg a szurkolást, mert az ultrák Kubatovot szidták

A Ferencváros szerda délután 9-0-ra győzött a Győr-Moson-Sopron megyei II. osztályban szereplő Koroncó együttese ellen a labdarúgó Magyar Kupában. A találkozót a helyszínen tekintették meg azok a Fradi-szurkolók is, akik a bajnoki mérkőzésekre nem járnak, így tiltakozva a klub vezetői, valamint a szigorú beléptetési rendszer miatt.

Az ultrák már Koroncón is balhéztak, miután a csapat játékosai nem köszönték meg a szurkolásukat (csak a pálya közepéről tapsoltak). Hasonlóan cselekedtek a fővárosba visszaérve is, akkor  a Fradi népligeti irodái előtt tüntettek, és a Fradi-játékosokat “Zsoldos kutyáknak”, nevezték, majd a “Szégyen, szégyen” és természetesen az elmaradhatatlan “Kubatov takarodj” rigmusokat kiabálták.

Az esettel kapcsolatban a Blikk megkérdezte FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatóját, Orosz Pált.

A csapat ugyanígy szokta megköszönni a biztatást a Groupama Arénában, a Honvéd ellen is középről intettek ki. Akik most reklamálnak, nagyjából nyolcvan percig Kubatov Gábor klubelnököt szidták, márpedig ő ugyanúgy a csapatunk tagja, mint Bö­de Dániel vagy Thomas Doll. Miből gondolják, hogy ez­ tetszik a játékosoknak, és oda­mennek­ pacsizni?­

– mondta Orosz.

Ne hagyd ki az ősz legjobb legjobb focimeccseit. Fogadj a Tippmixpron!

A játékosok nem köszönték meg a szurkolást:

Balhé a Népligetben:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik