Foci

Bologna: minden játékosban van valami problémás, kivéve Nagy Ádámban

Nagy Ádám egyik menedzsere, Kövesdi Viktor szerint eddig még nem találtak hibát a Ferencvárosból a nyáron a Serie A-ban szereplő Bolognához igazolt válogatott labdarúgóban.

A többek között még Kádár Tamást, Németh Krisztiánt és Bese Barnabást képviselő CMG Menedzseriroda egyik társalapítója erről péntek reggel az M4 Sport Sportreggeli című műsorában beszélt, ahol üzlettársával, Pataki Tiborral vendégeskedett.

Kövesdi elmondta, a napokban az olasz klubnál járták, és Riccardo Bigon, a Bologna sportigazgatója arról érdeklődött náluk, hogy mi lehet a hiba Nagy Ádámban. Az olasz szakember tapasztalata szerint ugyanis minden játékosban van valami problémás, de ők a válogatott középpályásban a náluk eltöltött három hónap alatt még semmit sem találtak.

Pataki Tibor egészen elképesztőnek nevezte, ami a fiatal játékossal történt, és emlékeztetett arra, hogy Nagy Ádám alig több mint egy éve még a Ferencvárosban második csapatában játszott, ősszel pedig mind a tíz fordulóban szerepet kapott Európa egyik topbajnokságában, ráadásul kilencszer kezdőként.

Helyzet van! Ne hagyd ki a legjobb meccseket. Tippelj a Tippmixpron!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik