Foci

Azt üvölti a Fradi-tábor: “Zsoldos kutyák, zsoldos kutyák!”

A Ferencváros 9-0-ra verte a Megye 2-es Koroncó csapatát a szerdai Magyar Kupa mérkőzésen és ezzel biztosította helyét a legjobb 32 csapat között.

Helyzet van! Ne hagyd ki a legjobb meccseket. Tippelj a Tippmixpron!

Ebben semmi meglepő nincs, ennyi a különbség a két csapat tudása között. Az viszont ritka, hogy a Groupama Arénából önszántukból távol maradó Fradi-ultrák jóvoltából nagyjából 2000 fő figyelte a meccset a Magyar Kupa legjobb 64 csapata között zajló összecsapáson.

MTI
Sokan voltak kíváncsiak a kupameccsre Fotó: MTI

A mérkőzés után az íratlan szabályok szerint a csapatok köszönteni szokták az idegenbe is őket elkísérő szurkolókat, ez azonban a zöld-fehér játékosok részéről elmaradt.

Alighanem ettől gurult be annyira az a néhány magáról megfeledkezett ultra, hogy összeverekedtek rendre vigyázó Fradi-rendezőkkel.

Hamberger Ádám, a Kápó az esetről annyit mondott a borsonline.hu-nak, hogy:

Itt kiderült, hogy nem vérbeli Ferencváros-focisták. Nagyon sajnálom, hogy idáig jutottunk, a játékosok nem üdvözlik a szurkolóikat, akik értük jöttek ki. Nem találok szavakat, elkeserítő. Számomra ez nem a Ferencváros.

Az ultrák este már a Fradi népligeti irodái előtt tüntettek, és a Fradi-játékosokat “Zsoldos kutyáknak”, nevezték, majd a “Szégyen, szégyen” és természetesen az elmaradhatatlan “Kubatov takarodj” rigmusokat kiabálták.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik