Foci

Szurkolói kártya nélkül is lehet jegyet venni az Andorra elleni vb-selejtezőre

magyar szurkolók (Array)
magyar szurkolók (Array)

Kedd délutántól mindenki megvásárolhatja belépőjegyét a magyar válogatott soros világbajnoki selejtezőjére, az Andorra elleni, november 13-i hazai összecsapásra.

A Magyarország-Andorra mérkőzésre szóló jegyelővételi akció múlt heti kezdetétől először az MLSZ Szurkolói Klub tagjainak volt lehetőségük arra, hogy beszerezzék jegyeiket a november 13-i mérkőzésre. Miután a bérletek és az elővételre felajánlott jegyek elfogytak, ezért a kedvezmények nélküli, széles körű jegyvásárlás megkezdődött – írja az mlsz.hu.

Ettől kezdve minden érdeklődő vásárolhat belépőt, függetlenül attól, hogy tagja-e a Szurkolói Klubnak, vagy rendelkezik-e szurkolói kártyával.

Szurkolói kártya nélkül továbbra is kizárólag személyesen lehet jegyet vásárolni, kizárólag saját részre, személyazonosságot igazoló dokumentum bemutatása mellett.

A mérkőzésre érvényes, névre szóló jegyeket – szurkolói kártyával – interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, személyesen országszerte a Ticket Express több mint 350 partnerirodájában lehet megvásárolni.

Szurkolói-, illetve klubkártya nélkül Budapesten a Ticket Express Bálnában és a Ticket Express Syma-csarnokban található irodáiban lehet belépőket váltani, valamint a ZTE FC és a Békéscsaba Előre jegyértékesítő helyein.

Helyzet van! Ne hagyd ki a legjobb meccseket. Tippelj a Tippmixpron!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik