Foci

Akkora luftot rúgott, hogy gól lett belőle

Papiss Cissé a Newcastle Unitednél töltött négy és fél év alatt számos felejthetetlen góllal örvendeztette meg a közönséget, de hétvégén sikerült szintet lépnie.

A jelenleg a kínai élvonalban focizó szenegáli csatár ugyanis akkora luftot rúgott, hogy a támaszkodó lábáról a hálóba pattant a labda. De nem ám a gólvonalról, hat méterről. Ha így tud improvizálni, akkor megemelem az összes nem létező kalapomat, de valószínűleg ebben a találatban nagyobb szerepet játszott a szerencsefaktor. Sokat amúgy nem értek vele, mert a Shanghai SIPG 4-1-gyel küldte haza Cissé Shandong Lunengjét.

És akkor mindenki döntse el, hogy ez volt a szebb gól, vagy amit Kevin Prince Boateng szerzett hétvégén a Celta Vigo színeiben.

Cissé egyébként korábban labdaérzékenységén kívül magánéletével is gyakran a középpontba került az elmúlt években. Előbb szeretőjétől utazott Párizsba, hogy feleségül vegye a szenegáli röplabda-válogatott egyik játékosát, majd kiderült róla, hogy 16 esztendősen teherbe ejtette a nála három évvel fiatalabb feleségét, majd meghamisította a gyermek születési dátumát igazoló dokumentumokat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik