Foci

OTP Bank Liga: hat gól, két kiállítás, sima Vidi-siker

A Videoton 5-1-re legyőzte a Paks csapatát a labdarúgó OTP Bank Liga szombati, 13. fordulójának felcsúti mérkőzésén.

Gyors paksi góllal kezdődött a találkozó: a vendégek első szögletét követően Hahn volt eredményes. A Videoton csak néhány percig volt hátrányban, miután Géresi távoli lövését bevédte Székely. A hazaiak az egyenlítést követően is támadásban maradtak és Scepovic büntetőjével átvették a vezetést. A Paks válaszolni próbált, Vernes közeli fejesénél azonban Kovácsik nagy bravúrral hárított.

A kihagyott helyzet gyorsan megbosszulta magát: Szolnoki előreívelését Scepovic egy csel után pörgette a kapuba, így már kettővel vezettek a székesfehérváriak. A vendégek helyzetét nem könnyítette meg, hogy Szabó Jánost, aki utolsó emberként lerántotta a gólhelyzetben kiugró Negót, a játékvezető kiállította.

A fordulást követően gyorsan jött az újabb fehérvári gól, Hadzic parádés mozdulattal lőtt a kapuba. A paksi gárda nem sokkal később már nemcsak háromgólos hátrányban, hanem kettős emberhátrányban is volt, mert Kecskés a büntetőterületen belüli műesését követően megkapta második sárga lapját. A Videoton továbbra is támadásban maradt, az egyik akció végén pedig Lazovic belőtte együttese ötödik gólját, ezzel beállítva a mérkőzés végeredményét.

Helyzet van! Ne hagyd ki a legjobb meccseket. Tippelj a Tippmixpron!

Eredmény – OTP Bank Liga, 13. forduló

Videoton – Paks 5-1 (3-1)
Gólszerző: Géresi (11.), Scepovic (24. – büntetőből, 38.), Hadzic (48.), Lazovic (63.), illetve Hahn (4.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik