Foci

Vb-selejtezős csoportellenfelünk játékosa a DVTK-hoz igazolt

A DVTK a hivatalos honlapján számolt be arról, hogy leigazolta a lett válogatott középső védőjét, Vitalijs Jagodinskist.

A rigai születésű labdarúgó a közelmúltban Mezőkövesden volt próbajátékon, a hét elején pedig Miskolcon tréningezett. A 24 éves játékos akár már az Újpest elleni szombati bajnokin bemutatkozhat új csapatában.

Nemrég játszottam a magyar válogatott ellen, láttam, hogy nagyon technikás és nagyon gyors csapat. A bajnokságról is ugyanez a véleményem, gyors, technikás foci jellemzi Magyarországot. Ez nagyon fontos volt számomra. Azért jöttem, hogy segítsek a csapatnak és remélem, a jövőben szép sikereket érünk el együtt

-nyilatkozta a 11-szeres lett válogatott hátvéd, aki – annak ellenére, hogy nem volt csapata, – hazája mind a négy őszi találkozóján pályára lépett.

Jagodinskis 57-szer öltötte magára az FK Daugava Riga mezét, 2012 februárjában 100 ezer euróért igazolt a Dynamo Kijev együtteséhez, de az ukrán fővárosban csak a második csapatig jutott. 2014-ben a Hoverla Uzhorod gárdájához került, ahol 45 mérkőzésen két gólt szerzett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik