Foci

Gulácsi: Nem akarok az új Király lenni

Gulácsi Péter számára egyelőre álomszerűen alakul a 2016-17-es szezon. Klubcsapatában és a válogatottban is első számú kapusként bizonyíthat, ezúttal a német Bild írt róla cikket “Storck óriása” címmel.

Nagyon különleges számomra ez az idény, két álmom is megvalósult, hiszen a Bundesligában védek, emellett a magyar válogatott kapusa is lettem. Rengeteg kemény munka, valamint annál is nagyobb türelem kellett ehhez

-idézi a német portál a 26 éves hálóőrt, akit Németországban már az új Király Gáborként emlegetnek.

Ő különleges Magyarország számára, de én nem akarok az új Király lenni. A saját erősségeimmel akarom segíteni a válogatottat.

A Red Bull Leipzig hat forduló után mindössze öt gólt kapott, ennél kevesebbet csak a listavezető Bayern München (2), illetve a Köln (3) tud felmutatni.

Lenyűgöző, milyen magabiztosan és csendesen teszi Péter a dolgát, ilyen egy modern kapus. Eljárt az idő azok felett, akik csak ordibálnak hátul

-dicsérte portását Ralph Hasenhüttl, a lipcseiek vezetőedzője. Gulácsiék vasárnap a Wolfsburg otthonába látogatnak, a 8. fordulóban pedig a Werder Bremen csapatát fogadják a német élvonalban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik