Foci

Lipcsei Péter sportszerűtlen volt, eltiltotta az MLSZ

Bár a válogatott meccsek miatt az élvonalbeli és a másodosztályú bajnokságban nem rendeztek összecsapást, ettől függetlenül  Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága szokás szerint ülésezett kedden. Nézzünk pár érdekesebb eltiltást!

Az NB I-ben Geoffrey Castillion, a DVSC labdarúgója 2 soron következő hivatalos barátságos, felkészülési mérkőzésre szóló eltiltást kapott, mert túlzott mértékű erőbevetéssel megrúgta ellenfelét.

A harmadosztályban Lipcsei Péter, az FTC II vezetőedzője 2 soron következő NB III-as bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott, mert a játékvezető ítélete ellen sportszerűtlen módon tiltakozott, amit a lelátóról tovább folytatott.

Az NB II-es futsalbajnokságban Szabó Zsolt (Újpest) 4 soron következő férfi felnőtt futsal bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott, mert a játékvezető ítélete ellen sportszerűtlen módon tiltakozott, amit a piros lap felmutatása után tovább folytatott, és megpróbálta lelocsolni a 2. számú játékvezetőt.

A FEB a Méhkerék – Dunaújváros mérkőzéssel kapcsolatban a Méhkeréket, mint visszaesőt szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (a játékvezetők szidalmazása) és műanyag pohár játéktérre dobásáért 50.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezte -írja az mlsz.hu.

 

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik