Foci

Király Gábor jövőjét érintő bejelentést tett a Haladás

A szombathelyi kapusikon, Király Gábor szerződése elviekben 2017 nyarán lejár a Haladásnál, de ha a klubon múlik, akkor hosszabbítanak a 40 éves hálóőrrel, írja a haladas.hu. A focicsapat ügyvezető igazgatója, Tóth Miklós azt mondta, már régóta beszélgetnek Királlyal a folytatásról, ők elküldték az írásos ajánlatukat, ami további két évre szólna.

Úgy látjuk, változatlanul remek formának örvend és később is a csapat segítségére lehet. Most úgy gondolom, megegyezünk a folytatásról.

A 107-szeres válogatott Király Gábor 2015 nyarán igazolt haza a Fulhamtől, akkor azt mondta, hogy ő már nem megy sehova Szombathelyről. Örül neki, hogy a klub hosszabbítani szeretne vele, ha szükség van a szolgálataira, szívesen marad.

De most első a teljes felépülés.

Király Gábor még szeptember közepén, a Videoton elleni bajnokin dőlt ki, combközelítő-izom  sérülést szenvedett. A kapus azt mondja, a felépülése rendben zajlik, de azt nem tudja megmondani, mikor játszik legközelebb.

Azt azonban most még nem tudom megmondani, szombaton védek-e az FTC ellen. Hiszen az egy dolog, hogy esetleg rendbe jövök, ám vissza kell nyernem az erőnlétemet is.

Fotó: MTI/Illyés Tibor

Ajánlott videó

Olvasói sztorik