Foci

Újabb válogatott játékos igazolhat az Egyesült Arab Emírségekbe

Kovács István  (kovács istván, )
Kovács István  (kovács istván, )

Az arab emírségekbeli Bani Jasz ajánlatot tett a Videotonban mellőzötté vált középpályásért, Kovács Istvánért – írja az NSO.

A portál klubhoz közeli forrásokra hivatkozva azt írja, az arab klub kölcsönvenné az ötszörös válogatott labdarúgót. A 24 éves játékos menedzsere, Filipovics Vladan megerősítette az értesüléseket:

A Bani Jasz valóban szeretné szerződtetni Kovács Istvánt, és ezt jó lehetőségnek tartjuk, tekintve, hogy a Videotonban ebben a szezonban kevés játéklehetőséget kap. Az Emírségek bajnoksága amúgy is sokat változott az elmúlt időben, sokat erősödött, egyre több fiatal játékost is szerződtetnek külföldről a klubok.

Kovács tavasszal 2019-ig meghosszabbította szerződését a fehérvári klubnál, de az aktuális szezonban öt meccsen csupán 162 percnyi játék jutott neki az OTP Bank Ligában.

Az Egyesült Arab Emírségekben két bajnoki fordulón vannak túl a csapatok, de az átigazolási szezon csak október 20-án zárul, így a kluboknak még van lehetőségük új játékosok szerződtetésére.

A Bani Jasz – melynek keretében ott van a korábbi Real Madrid-játékos Royston Drenthe is – jelenleg egy ponttal a 14 csapatos bajnokság 11. helyén áll. Dzsudzsák Balázs után Kovács István lehetne a második magyar játékos, aki az Egyesült Arab Emírségekbe szerződik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik