Foci

A diósgyőri drukkerek üzenete a játékosoknak: “Takarodjatok!”

Szombaton tovább folytatódott a Diósgyőr focicsapatának vesszőfutása: az NB I. 11. fordulójában hazai pályán kapott ki 3-1-re a DVTK a Debrecentől. A diósgyőri szurkolók már több esetben is nemtetszésüknek adtak hangot, az nso.hu cikke szerint ezúttal azt követelték a játékosoktól, vegyék le a mezüket. Ezt többen megtették, ekkor pedig a hazai tábor rákezdett a rigmusra, miszerint:

Takarodjatok!

A lelketlen játékot a vezetőedző, Horváth Ferenc is felemlegette a lefújás után:

“Az utóbbi idők játéka után kijön sokezer ember a stadionba, és szurkol a csapatnak, és mégis lemegy úgy 45 perc, hogy nincs egy szabálytalanság, nincs egy keményebb belépő, és nem látszik, hogy melyik a hazai csapat. Ezek után nem lehet taktikáról, játékrendszerről beszélni. Ha öt percet játszhattam volna, akkor valakinek a “szívét” biztosan kitéptem volna. Nagyon nehéz azonosulnom azzal, hogy a csapatom úgy játszik, mint egy lánycsapat” – mondta Horváth a dvtk.eu szerint.

A DVTK elég gyengén muzsikál a szezonban, annak függvényében pláne, hogy két győzelemmel kezdtek. Azóta azonban mindössze két döntetlenre futotta hét vereség mellett. Jelenleg az utolsó a csapat, ként ponttal lemaradva az utolsó előtti Mezőkövesdtől.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik