Foci

Doll: ritkán láthatunk ilyen nagyszerű bírói teljesítményt

Mint ismert, a Ferencváros a hajrában Marco Djuricin góljával egyenlített a Videoton ellen az OTP Bank Liga 10. fordulójában. A csatár önkritikusan értékelt a meccs után a fradi.hu-nak.

Kemény mérkőzés volt, mindkét csapat odatette magát, így valamilyen szinten reálisnak mondható a döntetlen. Nem vagyok elégedett, mert akár két-három gólt is szerezhettem volna, ugyanakkor a találatomnál nagyon boldog voltam, hiszen szeretném kiszolgálni a ferencvárosi szurkolókat. Nem csak ők, én is jobb helyzetkihasználást várok el magamtól. Sok gólt akarok lőni a Magyar Kupában és a bajnokságban is. A hétvégén nagyon fontos mérkőzés vár ránk, az Újpest érkezik hozzánk, csütörtöktől már a derbire koncentrálunk. Azon dolgozom, hogy jobb és jobb legyek, hiszek abban, beérik a munka és akár már az Újpest ellen kettőből kettőt belövök.

A 23 éves játékos a 83. percben eresztett meg egy nagyszerű lövést a jobb alsóba.

Ezt megelőzően Géresi Krisztián hozott össze egy tizenegyest a fehérvári csapatnak. Thomas Doll a vendégek vezetőedzője így nyilatkozott Andó-Szabó Sándor játékvezető teljesítményéről:

Ritkán láthatunk ilyen nagyszerű bírói teljesítményt. Nem szeretem, ha a pályán van valaki, aki széttöri a meccset a sárga lapokkal. Mindkét csapat jó teljesítményt nyújtott, ezért ez felesleges volt a játékvezető részéről. Ami a játékot illeti, vezetett az ellenfél, de jól játszottunk, így megérdemelten egyenlítettünk.

Kollégája, Henning Berg azt mondta:

Az előnyünk lehetett volna kétgólos, de nem tudtuk kihasználni a helyzetünket. Emiatt csalódottak lehetünk, de összességében nem olyan rossz eredmény a döntetlen.

A Ferencváros a 11. fordulóban rangadót játszik az Újpest ellen a Groupama Arénában, a Videoton pedig a Honvéd otthonába látogat. Gera Zoltánék ezzel a döntetlennel a másodikok a Vasas mögött a tabellán, a fehérváriak pedig egy ponttal vannak lemaradva a harmadik helyezett Haladás mögött.

 

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik