Foci

Válogatott: Storck nehéz mérkőzésre számít

Nehéz mérkőzésre számít Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kedden a feröer-szigeteki világbajnoki selejtezőn. A csapat célja egyértelműen a három pont megszerzése.

A német szakember elmondása szerint nagy kihívást jelent számára, hogy kijuttassa Magyarországot a világbajnokságra.

Az Európa-bajnokság lezárult, most már a jövőbe kell tekinteni, a világbajnoki selejtezőkre. Nulláról indulunk, de nagyon fontos a pozitív hozzáállás

-nyilatkozta az elutazás előtt a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren megtartott sajtótájékoztatón az 53 éves mester. Storck a szigetországiakat az izlandiakhoz hasonlította, véleménye szerint az vezethet sikerre, ha a magyar együttes óvatosan, egységes csapatként, az elejétől a végéig nagyon koncentráltan, csak a mérkőzésre figyelve játszik.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy ki védi majd a magyar válogatott kapuját, Nagy Ádám játéka is kérdéses volt korábban, de úgy tűnik bevethető lesz a középpályás.

Örültünk neki, mert így napról napra azt kaptuk vissza, amire kedden Feröeren számíthatunk. Ugyanakkor a műfű többet kivesz az emberből, jobban megfogja a lábakat, igénybe veszi az ízületeket, de ezt nem fogjuk mentségként használni

-nyilatkozta a Bologna játékosa. A Feröer-szigetek – Magyarország mérkőzést kedden 20.45-től rendezik.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik