Foci

Kiderült, mi lesz Kleinheslerrel

Eddig sem kapott sok lehetőséget a Werder Brementől a válogatottunk klasszisává vált Kleinheisler László, most pedig a Nemzeti Sportnak elismerte menedzsere, hogy a csapat nem szerepeltetné az őszi fordulókban, hanem azon dolgoznak, hogy kölcsönadják.

A középpályás januárban szerződött Brémába, azóta hatszor léphetett pályára. Ez kevésnek számít, ennek ellenére az Európa Bajnokságon nem csak a válogatott alapemberévé vált, de klasszis teljesítményt nyújtott. Joggal számíthatott a csapata elismerésére is – ahogy erre a Nemzeti Sport is utal.

Fotó: Europress Fotóügynökség
Fotó: Europress Fotóügynökség

A kontinens torna alatt több csapat is jelentkezett Kleinheislerért, ám a Werder vezetői leszögezték, hogy számítanak rá és arra a játékra, amit Franciaországban mutatott. Az utolsó előtti meccsen összeszedett sérülése azonban lassabban gyógyult a vártnál. Ez volt az első intő jel, amit újabb követett: a Werder új támadó középpályást igazolt, Max Kruse-t.

Nagy Mihály, Kleinheisler menedzsere szerint

Ilyen a futball: amikor esély kínálkozik a csapat megerősítésére, azzal többnyire élnek is a vezetők, így történt ez Kruse esetében is. László Zlatko Junuzoviccsal felvette volna a versenyt a kezdőcsapatba kerülésért, de reálisan nézve a jelenlegi felállásban kevesebb lehetőséget kapna, mint amennyire szüksége van, így azon dolgozom, hogy olyan együtteshez kerüljön kölcsönbe, amelynél rendszeresen pályára lép.

A menedzser a lapnak elmondta, hogy szerinte máshogy alakult volna a játékos sorsa, ha nincs az EB-n a sérülés. Kleinheisler még mindig nem tud száz százalékos játékot mutatni, így nem is utazott el a Werder edzőtáborába. Ugyanakkor fontos, hogy biztosítsák az őszi szezonban is a szerződését. Érkezett ajánlat már első- és másodosztályú Bundesliga csapatoktól is.

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik