Foci

Dzsudzsák távozik török klubjától

Ali Ay, a török élvonalban szereplő Bursasport labdarúgócsapatának elnöke pénteken sajtótájékoztatót tartott az együttes ausztriai edzőtáborában. Az egyik téma Dzsudzsák Balázs volt, aki már jelezte korábban, eligazolna, és napról napra lehet hallani az újabb kérőkről.

Dzsudzsák és Tomas Necid is biztosan távozik, egy ideje tárgyalásban vagyunk velük kapcsolatban, napokon belül rendeződhet az ügyük

– idézi a klubhonlap a klubelnököt, aki nem akar elkapkodni semmit, megvárják a legjobb ajánlatot. A számokról nem akart beszélni, azt mondta, annál azért kevesebbet kérnek, mint amit a török sajtó írt – Dzsudzsák esetében ez 10 millió eurót jelent.

A 29 éves magyar játékost tavaly igazolta le a Bursaspor a Dinamo Moszkvától, minden sorozatot figyelembe véve 24 meccsen játszott és 4 gólt szerzett. Többet vártak tőle és ő sem akar maradni, így várható volt, hogy ezen a nyáron csapatot vált. Már csak az a kérdés, hova megy, a görög Olympiakosz és az emírségekbeli el-Ain ajánlatáról lehetett hallani a napokban.

4,25 millió euróra becsülik a magyar válogatott szélső piaci értékét.

Fotó: Getty Images/Anadolu Agency

Ajánlott videó

Olvasói sztorik