Foci

Vajon nemet tud mondani Dzsudzsák évi 1,28 milliárd forintra?

Török lapinformáció szerint évente négy millió eurót, napi árfolyamon 1,28 milliárd forintot kereshetne Abu Dhabiban, az el-Ain csapatában a magyar válogatott kapitány.

Állítólag a két klub már megegyezett, az arab és a török tulajdonos már egymás kezébe csapott.

A lap úgy tudja, hogy a Bursaspor tulajdonosa csütörtökön az ausztriai edzőtáborba várja Vörösbaranyi Józsefet, Dzsudzsák Balázs menedzserét azzal a céllal, hogy rábeszélje, egyezzenek meg ők is az arabokkal.

Az Európa-bajnokság sikere után szélsőnk eközben inkább Európában maradna és megpróbálna egy nívósabb bajnokságban helyt állni. A szerdai hír szerint erre a görög Olympiakosz Pireuszban lenne komoly esély, továbbá német és olasz kluboktól van érdeklődés.

A törökök nagyon erőltetik az arab vonalat, mivel a milliyet.com.tr állítása szerint már az aláíráskor 2.5 millió eurót, majd további egymilliót kapnának, ha bizonyos feltételek teljesülnek.

A Bursaspor és annak elnöke Ali Ay azért is sürgeti az üzletet, mert elég régóta küzdenek pénzügyi gondokkal. Annyira, hogy folyamatosan tartoznak többek közt Dzsudzsák felé is, akinek nemrég kifizettek 1,32 millió eurót, de további 400 ezret is számon kér rajtuk a szélső.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik