Foci

Bajnokok Kupája: Cesc Fabregas megint elhagyta az agyát

Immár visszatérően több európai nagy csapat július végén, augusztus elején hosszabb időre kihelyezi a felkészülését az Egyesült Államokba. Ott edzenek és meccselnek egymással. A lényeg kevésbé az eredményen van, inkább azon, hogy dőljön a lé.

Ugyanis Észak-Amerikában az európai futball reputációja egyre csak nő, így a Bajnokok Kupája néven megrendezett felkészülési torna lelátói rendre tömve vannak, és a televíziók előtt csipszet rágcsáló és kólát szürcsölő nézők is szép számmal figyelik a labdazsonglőröket, no és a reklámokat.

A kerek futballabda amerikai szerelmesei Pasadenában szerdán azt láthatták, hogy a Chelsea-Liverpool angol derbin Gary Cahill a 10. percben megszerezte a vezetést – egyben a győzelmet -,

majd a 70-ben Cesc Fabregas durván beleszáll a Pool új szerzeményébe, Ragnar Klavanba. A spori le is zavarta a pályáról a spanyolt. Érdekes, míg régebben a spanyol inkább góljaival és remek gólpasszaival hívta fel magáéra a figyelmet, az utóbbi időben a spanyol többször is érthetetlen és indokolatlan szabálytalanságokkal. Conte edző majd biztos megnyugtatja.

A nap másik két mérkőzése gól gazdagabbra sikerült. Ami érdekes, a Real Madridot csúnyán megtréfálta a Paris Saint-Germain.

NEMZETKÖZI BAJNOKOK KUPÁJA

Chelsea (angol)–Liverpool (angol) 1–0
G: Cahill (10.) Kiállítva: Fabregas (70.)

Bayern München (német)–Milan (olasz) 3–3; T: 3–5
G: Ribéry (29., 90. – 11-esből), Alaba (38.) ill., Niang (23.), Bertolacci 49.), Kucka (61.)

Real Madrid (spanyol)–PSG (francia) 1–3
G: Marcelo (44. – 11-esből), ill. Ikone (2.), Meunier (35., 40.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik