Foci

Hogy mi minden zajlik egy NB1-es mérkőzés árnyékában, arra itt egy szívszorító történet

A szombati DVTK-Újpest (2-1) bajnoki előtt Borsche Gábor, az UTE Baráti Kör elnöke és az amigeleken.hu (DVTK-szurkolók oldala) Megyaszón járt. Lakatos Lacinak (képen pirosban) vittek ajándékot.

A 16 éves, utánpótlás válogatott labdarúgónak februárban ideiglenesen fel kellett hagynia a labdarúgással, mert a bal felkarjában egy rosszindulatú daganatot diagnosztizáltak. Azóta már túl van egy sikeres műtéten, melynek során a daganat mellett a bicepszének egy részét is el kellett távolítani. Az elmúlt héten tudta le a harmadik kemoterápiás kezelést, de vár még rá három további.

A látogatás célja az volt, hogy az UTE Baráti Kör és az amigeleken.hu átadta a DVTK már profi szerződéssel rendelkező labdarúgójának azt a 180 ezer forintos közös támogatást, amelyet a január végén megrendezett I. Bánka-Rakaczki Emléktorna bevételéből gyűjtöttek össze.

facebook.com/utebaratikor
Forrsá: facebook.com/utebaratikor

Az UTE Baráti Kör ezen felül meglepetésként egy, az Újpest labdarúgói által dedikált labdát is hozott, amellyel a lilák képviselője nagy-nagy örömet szerzett Lacinak, hiszen elmondása szerint a DVTK mellett az Újpest a kedvenc magyar csapata.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik