Foci

Beckham elmondta, mit szól Mourinho manchesteri kinevezéséhez

Gyakorlatilag nincs olyan történés a Manchester United háza táján, amiről ne kérnék ki David Beckham véleményét. A klub korábbi játékosa a Sky Sportsnak mondat el, mit szól ahhoz, hogy José Mourinho lett a Vörös ördögök vezetőedzője. Bizakodó.

Biztos vagyok benne, hogy működni fog. Tisztelem van Gaalt, de vele nem működött a dolog. Most azonban új korszak köszönt be Manchesterben, itt van José, aki tudja, hogyan kell trófeákat nyerni.

Beckham szerint pont a portugál vezetőedzőre volt szüksége a Unitednek, amely újra félelmetes lehet és ismét annak tudatában mennek majd az ellenfelek az Old Traffordra, hogy tudják: ott bizony vereség vár rájuk.

A Manchester United csak keresi önmagát, amióta Sir Alex Ferguson 2013-ban visszavonult, azóta mindössze egy szem FA-kupát tud felmutatni a csapat. Nagyok is az elvárások Mourinhóval szemben, aki ennek megfelelően bőszen erősíti a keretet: leigazolták már Zlatan Ibrahimovicot, Henrikh Mkhitaryant és Eric Baillyt, valamint minden követ megmozgatnak Paul Pogba megszerzéséért.

Fotó: AFP/Justin Tallis

Ajánlott videó

Olvasói sztorik