Foci

A Dortmund kiütötte José Mourinho Unitedjét – videó

Az International Champions Cup nevet viseli az a “torna”, amelyen a Borussia Dortmund és a Manchester United Sanghajban találkozott, magyar idő szerint pénteken délután.

Természetesen még mindkét csapat hiányos volt, vannak, akik még az Európa-bajnokság utáni szabadságukat töltik (például Rooney vagy Ibrahimovic az egyik, Blaszczykowski a másik oldalon), de azért szép számmal voltak sztárok is a két keretben.

A Dortmund már korán megszerezte a vezetést, a 20. percben Castro volt eredményes, később a gaboni Aubameyang 11-esből növelte az előnyt.

Dembele is betalált, erre az örmény Mhkitaryan tudott válaszolni, ez volt a United becsületgólja, később még egy Castro-találat állította be a 4-1-es végeredményt.

A Dortmund időközben bejelentette, hogy Mario Götze mellett egy másik világbajnok, André Schürrle is a csapathoz igazol.

Eredmény – felkészülési mérkőzés:

Manchester United-Borussia Dortmund 1-4 (0-2)

Manchester United: Johnstone (Romero) – Shaw, Bailey, Jones (Rojo), Valencia (Pereira) – Herrera, Blind (McNier) – Lingard (Young), Mkhitaryan (Januzaj), Mata – Depay (Rashford).

Dortmund: Weidenfeller – Passlack (Larsen), Papasthatopoulos (Bartra), Bender (Merino), Schmelzer (Burnic) – Rode (Sahin), Castro – Dembele (Pulisic), Kagawa (Leitner), Ramos (Mor) – Aubameyang (Hober).

Gólszerzők: Mkhitaryan (59.), illetve Castro (20., 86.), Aubameyang (36., 11-esből), Dembele (57.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik