Foci

Egy ideig még várni kell Ibrahimovic manchesteri bemutatkozására

Június utolsó napján Zlatan Ibrahimovic bejelentette, hogy az angol Premier League-ben szereplő Manchester United csapatában folytatja pályafutását. Mivel a svéd klasszis az Európa-bajnokságon szerepelt, még mindig a szabadságát tölti.

Ezzel pedig az is eldőlt, hogy Ibra nem utazik a csapattal a kínai túrára, ahol két mérkőzést játszik majd a United. José Mourinho menedzser kedden kihirdette az utazók névsorát, amelyen a svéd mellett Bastian Schweinsteiger, Morgan Schneiderlin, Anthony Martial, Maroune Fellaini és Matteo Darmian sem található meg, ők szintén ott voltak a kontinenstornán.

Ázsiában két komoly rivális vár az angol együttesre, pénteken (július 22.) a Borussia Dortmunddal, jövő hét hétfőn (július 25.) pedig a városi rivális Cityvel csapnak össze.

A kínai túra után még két találkozót játszik az MU az első tétmeccs előtt. Július 30-án (szombat) a török Galatasaray, augusztus 3-án (szerda) pedig az Everton lesz az ellenfelük, utóbbi egy gálamérkőzés lesz Wayne Rooney tiszteletére.

Az FA-kupa győztese a Szuperkupa fináléjában a bajnok Leicester Cityvel mérkőzik meg augusztus 7-én (vasárnap), augusztus 14-én (vasárnap) pedig a Bournemouth ellen kezdik a bajnokságot.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik