Foci

Guardiolánál nincs pizza az öltözőben

Pep Guardiola a 2015-16-os szezon végén elhagyta a Bayern Münchent, és a Manchester Citynél állt munkába. A katalán mester nem tétlenkedett sokáig, rögtön új szabályt vezetett be a csapat étkezési szokásaival kapcsolatban – írja a Sun.

A frissen kinevezett szakvezető megtiltotta a játékosainak, hogy a mérkőzések után a barátnőkkel, feleségekkel vacsorázzanak. Azért döntött így, mert azt szeretné, hogy a csapat tagjai a meccsek lefújását követően közösen étkezzenek.

Azt akarja, hogy a csapat egyen közösen az Etihadban a mérkőzéseket követően. Fontos, hogy a játékosok a lefújás után egy órával étkezzenek. Még akkor is, ha a barátnők és feleségek számára ez azt jelenti, hogy aznap este nem mennek közösen vacsorázni. Néhányuknak ez nem fog tetszeni, a játékosokat beleértve

-idézi a portál a klubhoz közeli forrást. A 45 éves mester kiemelten fontosnak tartja, hogy játékosai megfelelően étkezzenek, hiszen a meccsek után rengeteg tápanyagot kell pótolni a szervezetben.

Manuel Pellegrini irányítása alatt hagyománnyá vált a meccsek utáni közös pizzázás az öltözőben, Guardiola ezt is megtiltotta a játékosoknak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik