Foci

Exkluzív információ a Nagy Ádám-üzletről – óriási mákja volt a Fradinak

A Ferencváros hatszáz százalékot hozott ki 21 éves játékosából. Hogyan? Mindjárt elmondjuk.

Csütörtökön a 24.hu is beszámolt arról, hogy Nagy Ádám, az FTC-től a Bolognához igazolt. A válogatott középpályás négy évre írt alá Roberto Donadoni együtteséhez. A 24.hu külföldi forrásokból jutott újabb, megbízhatónak látszó értesülésekhez az adás-vételről.

Kiderült, a Fradinak nem volt egyszerű dolga, mert a tehetséges, fiatal futballista korábban olyan szerződést kötött a zöld-fehérekkel, amelyben kivásárlási árat rögzítettek. Az Eb legjobb fiatal játékosa nemzetközi szinten kabátgombokért, olasz lapértesülés szerint konkrétan mindössze 300 ezer euróért is elhagyhatta volna a Ferencvárost.

A korábban felröppent sok milliós vételárak mindegyike csak jól hangzó urbán legenda volt csupán. Konkrét ajánlat a meseszerű 3-4 millió eurós nagyságrendben egy sem futott be. A 24.hu úgy tudja, Nagyért egészen pontosan végül a kivásárlási árnál 600 százalékal többet, 1,5 millió eurót, majd két részletben további 300 ezer eurót fizet a Bologna.

Az új információ ismeretében mondhatni óriási szerencséje volt az FTC-nek és az elhúzódó tárgyalások végén összességében a létező legtöbbet tudta kihozni az ügyletből. Ehhez a játékos és menedzserei, továbbá mindkét klub korrekt, a mai világban ritka klubhű hozzáállása is kellett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik