Foci

Nagy Ádám nincs ott a Fradi BL-keretében, Bolognába igazolhat

Mint ismert, a magyar bajnok Ferencváros labdarúgócsapata a Bajnokok Ligája-selejtező 2. körében csatlakozik be a küzdelmekbe. Bár eleinte úgy tűnt, hogy a Skenderbeu kizárása miatt játék nélkül jutnak tovább a zöld-fehérek, végül az UEFA úgy döntött, játszania kell Thomas Doll együttesének, az ellenfél a szintén albán Partizani Tirana lesz.

A fradi.hu-n szombaton délelőtt jelent meg a Fradi kerete, amely a jövő héten kezdődő párharcban játszhat. Szerepel a 23-as listán a három új igazolás, Oliver Hüsing, Lovrencsics Gergő és Marco Djuricin is, ugyanakkor hiányzik a névsorból Nagy Ádám.

A 21 éves középpályást több klub is le akarja igazolni, Doll korábban már nyilatkozta azt, hogy nem tervez vele a következő szezonban, amiből arra lehet következtetni, hogy biztosan eligazol. A legfrissebb hír vele kapcsolatban, hogy a Sky Sports Italia szerint

megegyezett az olasz élvonalban szereplő Bologna vezetőivel, hétfőn esik át az orvosin és utána véglegesítik a szerződését.

Nagyot a nyáron több külföldi csapattal, így a többi közt a Benficával, a Leicester Cityvel, a Chelsea-vel, a Hamburggal és az Olympique Marseille-el is hírbe hozták.

A Fradi BL-kerete

Kapusok
31 Varga Ádám
55 Jova Levente
90 Dibusz Dénes

Védők
5 Oliver Josef Hüsing
16 Leandro
17 Pintér Ádám
22 Busai Attila
27 Michał Nalepa
66 Emir Dilaver
77 Cristian Ramirez

Középpályások
14 Nagy Dominik
15 Hajnal Tamás
18 Haris Attila
19 Gyömbér Gábor
30 Vladan Čukić
35 Florian Trinks

Támadók
8 Lovrencsics Gergő
10 Radó András
11 Stanislav Šesták
13 Böde Dániel
20 Gera Zoltán
23 Marco Djuricin
97 Varga Roland

Ajánlott videó

Olvasói sztorik