Foci

Dzsudzsákot három Premier League-csapat is vinné

A brit Ladbrokes sportfogadási oldal szerint három Premier League-csapat is leigazolná Dzsudzsák Balázst.

Bogdán Ádám jelen állás szerint marad a Liverpoolnál, ha nem igazol el kölcsönbe, akkor jövőre akár magyar csapattársa is lehet, hiszen a Vörösök érdeklődését is felkeltette az Eb-n parádézó középpályás. A csapatnál ugyan többen is bevethetők Dzsudzsák posztján (Lazar Markovic, James Milner, Sadio Mané), de a portál szerint az energikus játékos jól passzolna Jürgen Klopp koncepciójához.

A Leicester City is szóba került, az angol bajnoknál Riyad Mahrez helyetteseként számíthatnának a 29 éves szélsőre. A Rókák a következő szezonban a Bajnokok Ligájában is indulnak, így nem ártana bővíteniük a keretet, hiszen a megnövekedett terhelés miatt aligha tudja majd ismét rotáció nélkül lehozni a szezont Claudio Ranieri.

Francesco Guidolin is szívesen látná Dzsudzsákot a Swansea-ban, a dél-walesi csapat vezetőedzője állítólag nagy rajongója a magyar középpályás játékának. A következő szezonban tovább növekszik a közvetítési pénzekből befolyt összeg a Premier League-ben szereplő csapatok esetén. Pontos összegről nem lehet tudni, de nagy valószínűség szerint 100 millió font lesz a legkisebb összeg, amit megkap egy együttes. Ebből a pénzből azért lehet költekezni, a Bursaspor négymillió euróért hajlandó lenne megválni Dzsudzsáktól, ez pedig még kedvezőbbé teheti az üzletet a gigantikus pénzösszeghez jutott csapatok számára. Ráadásul a török csapat 1.4 millió euróval tartozik a magyar játékosnak, amit ha nem fizet ki a közeljövőben, semmissé válik a két fél közt szerződés, Dzsudzsák pedig szabadon igazolhatóvá válik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik