Foci

Még Maradona is arra kéri Messit, maradjon

Leo Messi a Copa América döntőjében tizenegyest rontott, Argentína megint bukta a kupát, Messi pedig lemondta a válogatottságot. Mellette egy rakás másik játékos is, atomjaira hullik épp a világ legjobb nemzeti tizenegye.

Maradona a La Nacion című lapnak azt mondta, Messinek maradnia kellene, mert sokat adhat még a nemzeti csapatnak, a 2018-as orosz világbajnokságon pedig minden esélye megvan arra, hogy bajnok legyen.

Az isteni Diego mellett egy tanárnő is kéri Messit, hogy maradjon, szívhez szóló levelét tízezernél is többen osztották már meg.

Kérlek, ne menj. Azzal, hogy lemondtad a válogatottságot, azt üzented mindenkinek, hogy az egyetlen dolog, ami számít, az a győzelem, hogy csak az első hely elfogadható. Pedig ez nincs így.

Azt mondta, azért írt, mert a diákjainak meg kell érteniük, hogy a hősök, legyenek akár orvosok, akár katonák vagy tanárok, esetleg focisták, ugyan küzdeniük kell, hogy a legjobbak legyenek, de ha ez nem mindig sikerül, akkor is fel kell állniuk és megpróbálni újra, meg újra.

(SI, CNN Espanol)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik