Foci

Hemingway szerint emelkedett az NB I színvonala

George F Hemingway (george f. hemingway, )
George F Hemingway (george f. hemingway, )
3-4 játékossal erősíteni a Honvéd.

A Budapest Honvéd tulajdonosa, George F. Hemingway a klub honlapján értékelte a labdarúgócsapat teljesítményét a mögöttünk hagyott szezonban.

Felemás szezonunk volt, az utánpótlás csapataink jól teljesítettek, a gyerekek beépítése jól halad. El kellett volna értünk az európai kupaindulást, tehát legalább a negyedik helyen kellett volna végeznünk a bajnokságban vagy hozni a Magyar Kupát. Ám ez nem sikerült, persze az okok megvannak, a hibát pedig magunkban kell keresni és persze ott van a két játékvezető, aki elvett tőlünk vagy nyolc pontot

– nyilatkozta a szezonról az üzletember.

Hemingway  meglátása szerint az NB I-es bajnokság idén tovább erősödött, a színvonal pont 12 csapatos rendszernek köszönhetően emelkedett. Viszont nem tartja szerencsésnek, hogy az új szezonban az MLSZ-döntés értelmében az NB II-ben kötelezően, míg az NB I-ben anyagi támogatás ellenében már két 1996. január 1-je után született játékost kell csapatba állítaniuk, mivel szerinte minőségi hiány van a fiatalok tekintetében.

Az igazolásokkal kapcsolatban elmondta, 3-4 játékos leigazolását tervezik. De csak olyanok jöhetnek Kispestre, akik valóban erősítést jelentenek.

A teljes nyilatkozatot az alábbi videón megtekintheti:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik