Foci

Ranieri az év angol edzője, de most nem csak ezért beszédtéma

A papírformának megfelelően Claudio Ranierit választották az Év edzőjének az angol labdarúgó Premier League-ben. Kérdés melyiket?

A 64 éves olasz szakember a futballtörténelem egyik legnagyobb meglepetését okozta azzal, hogy a Leicester Cityvel megszerezte a klub első bajnoki címét, azután, hogy a csapat tavaly majdnem kiesett.

Kérdés lehet, melyik Claudio Ranierit választották az év edzőjének? Merthogy a Sunday Sport brit bulvárlap kiderítette és be is mutatta az olasz edző hasonmását, aki most tessék megkapaszkodni, azt állítja, hogy amióta a Leicester bajnok lett, kihasználva adottságát, 26 nővel feküdt le! Ez ahhoz képest, hogy alig két hete bajnok a Leicester, igazán szép teljesítmény.

Claudio-Ranieri-lookalike-Leicester-EPL

A skót, Glasgow-i Claudio Ranieri, eredeti nevén Alan Ashcroft erősen ráér csajozni, lévén munkanélküli villanyszerelő. A cikkben közölt kép tanúsága szerint valóban megdöbbentően hasonlít az olasz edzőhöz. Az már más kérdés, hogy az angol hölgyek ezek szerint nem képesek megkülönböztetni az olasz és a skót angol akcentus közti különbséget…

 

Amúgy az igazi Ranieri mindössze a második nem brit tréner, aki kiérdemelte az elismerést, amelyet az edzők szövetsége szavaz meg. Korábban ez csak a francia Arséne Wengernek sikerült.

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik